Cautare
Categorie
    Branduri
      Blog
          Niciun produs gasit
          ContactComparatie
          Toate categoriile
          Meniu utilizator
          Toate categoriile

          Termeni si conditii

          Termeni si conditii
          Societate comerciala: SC SVIS Trade SRL

          cu sediul Arad, Calea Aurel Vlaicu, Bloc A8, Scara B, Etaj III, Apartament 32

          Numar de identificare: RO17603499

          Numar de ordine in registrul ului: J02/920/2005

          Pentru vânzarea de bunuri prin intermediul unui magazin online, situat pe Internet la www.svistrade.com

          1. DISPOZITII PRELIMINARE

          1.1 Acesti termeni si conditii ( "Termeni si conditii") de S.V.I.S. Trade Inc, cu sediul Arad, Calea Aurel Vlaicu, Bloc A8, Scara B, Etaj III, Apartament 32, numărul de identificare:. RO17603499, înregistrată în Registrul comercial mentinut de Tribunalul Regional din Ostrava, sec?iunea B, intrare 2796 (denumit în continuare "Vânzător") reglementează, în conformitate cu § 1751 alin. 1 din legea nr. 89/2012 Coll., Codul civil ( "Codul civil"), drepturile si obligatiile care decurg din sau în temeiul acordului de achizitie ( "acordul de achizitie") reciproce încheiate între vânzător si orice altă persoană fizică ( denumită în continuare "cumpărătorul") prin intermediul magazinului online al vânzătorului. Internet magazinul este operat de către vânzător pe site-ul plasat pe internet la www.svistrade.cz (denumit în continuare "Site-ul"), precum si prin intermediul site-ului (denumit în continuare "comertul bazat pe Web").

          1.2 Termenii si conditiile nu se aplică în cazul în care o persoană care intentionează să achizitioneze bunuri de vânzătorul este o persoană juridică sau o persoană care a comanda bunuri în cadrul activitătii lor sau în ocupatiile lor separate. În acest caz, nu se aplică aceste conditii, precum si drepturile si obligatiile părtilor contractante se aplică dispozitiile generale ale legislatiei. Apoi Act. nr. 89/2012 Coll., Codul civil (denumit în continuare "NOZ"), astfel cum a fost modificată, în vigoare la data contractului special de achizitie cu exceptia cazului în care părtile contractante decid altfel.

          1.3 Dispozitii de derogare de la termenii si conditiile pot fi convenite în contractul de achizitie. măsuri discordante în contract prevalează asupra conditiilor schimburilor comerciale.

          1.4 Dispozitii ale conditiilor sunt parte integrantă a contractului de cumpărare. Acordul de achizitie si termenii si condi?iile sunt scrise în limba romana. Contractul de cumpărare poate fi încheiat în limba romana.

          1.5 Conditiile de afaceri pot fi modificate de către Vânzător. Această dispozitie nu aduce atingere drepturilor si obligatiilor care decurg după perioada efectivă a versiunii anterioare a conditiilor de afaceri.


          2.Al doilea cont de utilizator

          1.2 La înregistrarea cumpărătorului pe site-ul web, cumpărătorul poate avea acces la interfata utilizator. De la cumpărătorul interfata cu utilizatorul poate comanda produse (denumit în continuare "cont de utilizator"). În cazul în care interfata web vă permite să stocati, cumpărătorii pot comanda bunuri, fara inregistrare direct din interfata web de afaceri.

          2.2 Când vă înregistrati pe site si comandati bunuri, cumpărătorul este obligat să furnizeze informarii corecte si adevărate. Datele mentionate în contul de utilizator este un cumpărător în timpul orice modificări necesare pentru a actualiza. Datele mentionate de către cumpărător în contul de utilizator si comanda mărfurilor de către vânzător sunt considerate corecte.

          2.3 Accesul la contul de utilizator este securizat prin nume de utilizator si o parolă. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidentialitatea cu privire la informatiile necesare pentru a avea acces la contul utilizatorului.

          2.4 Cumpărătorul nu trebuie să permită utilizarea unui cont de utilizator către terte părti.

          2.5 Vanzatorul poate anula un cont de utilizator, mai ales atunci când cumpărătorul contului dvs. de utilizator nu utilizează mai mult de 1, sau în cazul în care cumpărătorul încalcă obligatiile care îi revin în temeiul contractului de achizitie (inclusiv termenii si conditiile).

          2.6 Cumpărătorul recunoaste că contul de utilizator poate să nu fie disponibile în mod continuu, în special în ceea ce priveste întretinerea necesară a hardware-ului si, respectiv, furnizor de software. întretinerea necesară de hardware si software ale unor terte părti.


          3.Contract de cumpărare

          3.1 Orice prezentare a mărfurilor plasate în interfata web a comertului are caracter orientativ si este destinat exclusiv ca o bază fără caracter obligatoriu pentru un eventual proiect de contract de către cumpărător, vânzătorul nu este obligat să încheie un acord de achizitie cu privire la acest produs. Prevederile § 1732 alin. 2 din Codul civil nu se aplică. Vânzător prevede în mod expres că marfa de pe site si datele continute de acestea sunt orientative, vânzătorul nu garantează disponibilitatea mărfii sau a mărfurilor specificate în pretul de cumpărare. Vânzătorul îsi rezervă în mod expres dreptul de a nu încheia contractul de vânzare în conditiile în care cumpărătorii transmit prin intermediul interfetei web a ofertei comerciale pentru a încheia un contract de cumpărare, continutul datelor mentionate pe site-ul web al vânzătorului, cumpărătorul trebuie să încheie o cerere de contract de cumpărare. Rezervele de vânzător care nu au un acord de achizitie pentru a încheia, printre altele, în cazurile în care informatiile furnizate pe site sunt evidente sau ascunse administrativ, umane sau a unei erori tehnice, sau în cazul în care vânzătorul îsi pierde capacitatea de a-si îndeplini obligatiile, inclusiv motivele din partea producătorului sau a furnizorului de bunuri (încetarea productiei sau a distributiei, o crestere substantială a preturilor de furnizori sau materii prime, modificări ale cursurilor de schimb, etc.).

          3.2 Cumpărătorul transmite oferta de a încheia un contract de achizitie ( "Ordinul"), cu vânzătorul printr-o interfată web de afaceri. Contractul de cumpărare este încheiat numai în cazul în care vânzătorul electronic sau în scris, cumpărătorul confirmă contractul de cumpărare sau în alt mod afectează vointa indubitabilă de a fi legat prin ordinul cumparatorului. Părtile sunt obligate prin contractul de achizitie din momentul încheierii sale în teza anterioară.

          3.3 Interfata web contine informatii obligatorii cu privire la mărfuri, preturile bunurilor individuale. Preturile bunurilor includ TVA si toate taxele aferente. Această dispozitie nu se limitează la vânzătorul încheie un contract de vânzare în conditii negociate în mod individual sau dreptul vânzătorului să nu încheie un acord de achizitie în conformitate cu dispozitiile mentionate anterior.

          3.4 Interfata web contine, de asemenea, informatii privind costurile asociate cu ambalarea si livrarea. Informatii privind costurile asociate cu ambalarea si livrarea mărfurilor enumerate în interfata web a comertului se aplică numai în cazurile în care bunurile sunt livrate pe teritoriul Republicii Cehe.

          3.5 Pentru a comanda bunuri, cumpărătorul completează un formular de comandă în afaceri interfată web. Formularul de comandă contine informatii despre:

          3.5.1. mărfurile comandate (comandat bunuri "insert" cumpărător într-o interfată web de afaceri cos de cumparaturi electronice)

          3.5.2. Modalitatea de plată a pretului de achizitie, detalii cu privire la metoda dorită de livrare a produselor comandate.

          3.5.3. Informatii privind costurile asociate cu livrarea de bunuri

          3.6 Înainte de a trimite ordinul vânzătorului, cumpărătorul este permis să verifice si să modifice datele pentru a pune cumpărătorului, chiar luând în considerare cumpărătorul optiunea de a detecta si corecta erorile în timpul introducerii datelor în ordine. Cumpărătorul trimite comanda prin clic pe "confirma comanda". Datele specificate în ordinea de către vânzător sunt considerate corecte.

          3.7 Trimiterea ordinelor este considerată ca fiind un astfel de cumpărător act care in mod neechivoc de a identifica produsele comandate, pretul de cumpărare, persoana cumpărătorului, metoda de plată a pretului de achizitie, si este proiectul de contract reciproc cu caracter obligatoriu. Starea de valabilitate a ordinului este de a umple toate datele obligatorii în formularul de comandă, să se familiarizeze cu acesti termeni si conditii de pe site-ul web si confirmarea cumpărătorului că, cu acesti termeni si conditii îndeplinite.

          3.8 Vânzător imediat după primirea unei comenzi, cumpărătorul confirmă primirea de e-mail, la adresa de e-mail Cumpărătorul furnizate în interfata cu utilizatorul sau în ordinea (denumită în continuare "adresa electronică a cumpărătorului").

          3.9 Vanzatorul are întotdeauna dreptul, în functie de natura ordinului (cantitatea de mărfuri, pretul de cumpărare, costurile estimate de transport) pentru a solicita cumpărătorului pentru confirmare suplimentară (cum ar fi scris sau prin telefon).

          3.10 Propunerea de contract sub forma unui ordin este valabil timp de cincisprezece zile. Cu exceptia cazului in care vânzătorul în această perioadă va primi comanda si de a încheia cu contractul de cumpărare cu cumpărătorul, comanda este considerată acceptată si a fost încheiat un acord de cumpărare.

          3.12 În cazul în care oricare dintre cerintele specificate în comanda nu poate satisface vânzătorul transmite cumpărătorului pe adresa de e-mail a cumpărătorului astfel cum a fost modificată oferta, mentionând variantele posibile ale ordinului si solicită avizul cumpărătorului.

          3.13. Oferta revizuita este considerat un nou proiect de contract de vânzare si de cumpărare , în acest caz, nu se încheie până la acceptarea cumpărătorului prin e-mail.

          3.14. Cumpărătorul recunoaste că vânzătorul nu este obligat să încheie un contract de cumpărare, în special cu cele care anterior a încălcat substantial contractul de achizitie (inclusiv termenii si conditiile).

          3.15. Cumpărător este de acord cu utilizarea de comunicare la distantă în încheierea contractului de cumpărare. Costurile suportate de către cumpărător atunci când se utilizează mijloace de comunicare la distantă, în legătură cu încheierea unui contract de achizitie (costul de acces la internet, costuri telefonice) suportate de către cumpărător, iar aceste costuri nu diferă de cota standard.


          4. Pretul de mărfuri si Conditii de plată

          4.1 Pretul mărfurilor si orice costuri asociate cu livrarea de bunuri în cadrul achizitiei contractuale cumpărătorul să plătească vânzătorului următoarele moduri:

          4.1.2. Prin CEC sau bilet la ordin la livrare la locul desemnat de către cumpărător, prin transfer bancar în contul vânzătorului. (Denumit în continuare "cont de vânzător");

          4.2 Împreună cu pretul de achizitie, Cumpărătorul va plăti costurile asociate cu ambalarea si livrarea la o rată convenită. Cu exceptia cazului mentionat în mod expres altfel, pretul de achizitie include costurile asociate cu livrarea de bunuri.

          3.4 Vânzătorul nu impune cumpărătorului să plătească un depozit sau o altă plată similară. Acest lucru nu aduce atingere prevederilor art. 4.6 Conditiile comerciale în ceea ce priveste obligatia de a plăti pretul de achizitie în avans.

          4.4 În cazul plătii prin CEC, bilet la ordin sau transfer bancar la livrare, pretul de achizitie se plăteste la primirea mărfurilor.

          4.5 În cazul plătii fără numerar, cumpărătorul este obligat să plătească pretul de achizitie, împreună cu simbolul variabil al plătii. În cazul plătii fără numerar de către cumpărător, acesta trebuie să plătească pretul de achizitie la momentul respectiv corespunzătoare în contul vânzătorului.

          4.6 Vânzătorul este îndreptătit, în special în cazul în care cumpărătorul nu furnizează o confirmare suplimentară (art. 3.9), plata pretului de achizitie complet înainte de a trimite bunurile către cumpărător. Prevederile § 2119 alin. 1 din Codul civil nu se aplică.

          4.7 Orice reduceri la pretul bunurilor furnizate de către vânzător la cumpărător nu pot fi combinate.

          4.8 În cazul în care se obisnuieste în relatiile comerciale sau în cazul în care acest lucru este prevăzut de reglementările legale emise de către Vânzător cu privire la plătile efectuate în cadrul unui document de contract de impozit cumpărător, în general, cu caracter obligatoriu - factură. Vanzatorul este un plătitor al taxei pe valoarea adăugată. Taxa pe documentul - Factura este emisă de către vânzător la cumpărător după plata pre?ului mărfurilor ?i trimite-l pe cale electronică la adresa de e-mail a cumpărătorului.

          5. Retragerea din contract

          5.1 Cumpărătorul recunoaste că, în conformitate cu § 1837 din Codul civil, printre altele, nu se poate retrage din contract:

          5.1.1. livrarea de bunuri al căror pret depinde de fluctuatiile de pe pietele financiare, dincolo de controlul vânzătorului si care pot apărea în timpul perioadei de retragere,

          5.1.2. livrarea de bunuri care a fost modificată în conformitate cu dorintele cumpărătorului sau persoanei sale

          5.1.3. livrarea de bunuri supuse deteriorării rapide, precum si mărfurile care după livrare irevocabil amestecat cu alte bunuri,

          5.2 În cazul în care acest lucru nu este un caz în conformitate cu art. 5.1 si despre alte cazuri în care nu se poate retrage din contract, cumpărător, în conformitate cu § 1829 alin. 1 din Codul civil dreptul de a se retrage din contract, în termen de paisprezece (14) zile de la primirea de bunuri, în cazul în care contractul de vânzare sunt mai multe tipuri de bunuri sau de furnizare de mai multe părti, această perioadă se execută de la data primirii ultimei livrari. Retragerea de la contrat de catre vânzător  trebuie să fie trimise în termenul mentionat în teza anterioară.

          5.3 Pentru retragerea din contract, cumpărătorul a folosit un model de formular furnizat de către vânzător, anexat conditii de tranzactionare. Retragerea de la contract de catre cumpărător se poate efectua prin a trimite solicitarea vânzătorului. Pentru a livra retragerea prevederilor art. 11 din acesti termeni si conditii. Vanzatorul confirmă consumatorului, fără întârziere nejustificată în textul forma adoptării.

          5.4 În cazul retragerii din contract în conformitate cu art. 5.2 din contractul de achizitie anulat de la început. Mărfurile trebuie să fie returnate Vânzătorului în termen de paisprezece (14) zile de la livrare. În cazul în care cumpărătorul se retrage din contract, cumpărătorul suportă costul returnării bunurilor către vânzător.

          5.5 În cazul retragerii în conformitate cu Art. 5.2 returnează vânzătorului fondurile primite de la cumpărător, în termen de paisprezece (14) zile de la retragerea din contract a cumpărătorului, în acelasi mod ca si vânzătorul de cumpărător primit. Vânzătorul are, de asemenea, dreptul de a returna către cumpărător la momentul returnării bunurilor către cumpărător sau în caz contrar, cu exceptia cazului în care cumpărătorul va fi de acord si nu creează costuri suplimentare pentru cumpărător. În cazul în care cumpărătorul se retrage din contract, vânzătorul nu este obligat să returneze fondurile primite către cumpărător înainte ca cumpărătorul sa returneze bunurile sau să-i facă dovada că mărfurile trimise nu sunt corespunzatoare.

          5.6 Cererile de daune provocate bunurilor, vânzătorul are dreptul unilateral împotriva pretentiilor cumpărătorului de restituire a pretului de achizitie.

          5.7 Până la primirea de bunuri de către cumpărător, vânzătorul poate, în orice moment, să se retragă din contract. În acest caz, vânzătorul returnează pretul de achizitie, fără întârzieri nejustificate, prin transfer bancar într-un cont desemnat de către cumpărător.

          5.8 În cazul în care, împreună cu bunurile furnizate un cadou, acordul cadou între cumpărător si vânzător cumpărător încheiat cu o conditie ulterioară că în cazul în care există o retragere a cumpărătorului din contract, acesta pierde acordul cadou cu privire la o astfel de eficacitate , iar cumpărătorul este obligat, împreună cu vânzătorul, de asemenea, de a restitui cadoul oferit.


          6. Transport si livrare

          6.1 În cazul în care modul de transport este negociat în baza cererii speciale a cumpărătorului, cumpărătorul suportă riscul si costurile suplimentare asociate cu acest mod de transport.

          6.2 În cazul în care vânzătorul în conformitate cu contractul de cumpărare trebuie să livreze mărfurile la un loc specificat de către cumpărător, în comanda de aprovizionare, cumpărătorul este obligat să accepte mărfurile la livrare.

          6.3 În cazul în care motivele pentru care mărfurile trebuie să fie livrate în mod repetat, sau în orice alt mod decât se mentionează în ordine, cumpărătorul este obligat să plătească costurile asociate livrărilor repetate de bunuri, respectiv. costurile asociate cu alte metode de livrare.

          6.4 Atunci când se iau bunurile de transportator cumpărătorul este obligat să verifice integritatea ambalajului mărfurilor, precum si în cazul oricăror defecte notifică imediat transportatorului. În cazul constatării încălcărilor pachetului indicativ al intruziunii neautorizate în lot Cumpărătorul poate să-si asume transferul de transportator. Prin semnarea cumpărătorului a notei de livrare confirmă faptul că transportul de mărfuri să îndeplinească toti termenii si conditiile, precum si orice pretentii de încălcare a transporturilor de containere nu pot fi luate în considerare.


          7. Drepturile de executare defectuoasă

          7.1 Drepturile si obligatiile părtilor cu privire la drepturile de executare defectuoasă este reglementată de legislatia relevantă (inclusiv prevederile § 1914-1925, § 2099-2117 § 2161-2174 din Codul civil).

          7.2 Vânzătorul este răspunzător fată de cumpărător că bunurile în momentul livrării nu prezintă defecte. În special, vânzătorul este răspunzător cumpărătorului că, atunci când cumpărătorul a luat bunurile:

          7.2.1. bunurile au calitătile pe care părtile au convenit, precum si lipsa unui aranjament cu acele proprietăti care vânzătorul sau producătorul a descris sau care cumpărătorii se asteaptă în ceea ce priveste natura bunurilor si bazate pe publicitate care le transporta,

          7.2.2. mărfurile sunt adecvate scopului care pentru utilizarea sau vânzarea de listele sale pentru care sunt utilizate în mod normal bunurile de acelasi tip

          7.2.3. mărfurile corespund calitătii sau punerea în aplicare a esantionului sau sablonului convenit, în cazul în care acesta a fost de calitate sau performantă determinată în conformitate cu esantionul sau modelul convenit,

          7.2.4. mărfuri în cantitate, măsură sau greutate,

          7.2.5. mărfurile respectă cerintele legale.

          7.3 Dispozitiile mentionate la articolul. 7.2 Condtii de afaceri nu se aplică în cazul mărfurilor vândute la un pret mai mic pentru un defect pentru care a fost negociat pretul mai mic, uzura mărfurilor cauzate de utilizarea comună, în bunuri utilizate la defect de utilizare sau de uzură care mărfurile a trebuit să preia cumpărătorul, sau în cazul în care se constată că natura mărfurilor nu este corespunzatoare.

          7.4 Atunci când defectul se manifestă în termen de sase luni de la preluare, se presupune că mărfurile erau defecte în momentul preluării.

          7.5 Drepturile de executare defectuoasă pune cumpărătorul cu vânzătorul la locul său de afaceri în care este posibil, luând în considerare sortimentul de mărfuri vândute, eventual, la sediul sau locul de afaceri. Cererea este considerată a fi momentul în care vânzătorul primeste mărfurile de la cumpărător.

          7.6 Alte drepturi si obligatii ale părtilor privind răspunderea vânzătorului pentru defecte pot modifica vânzătorului procedura de reclamatii


          8. Drepturile si obligatiile părtilor suplimentare

          8.1 Cumpărătorul dobândeste dreptul de proprietate asupra bunurilor prin achitarea totală a pretului de achizitie.

          8.2 Vanzatorul nu este în raport cu cumpărătorul obligat prin coduri de conduită în sensul § 1826 alin. 1 punct. e) din Codul civil. Cumpărătorul dispune de toate drepturile prevăzute în dispozitiile Codului civil, care sunt destinate să protejeze consumatorii. Apoi drepturile specificate în § 1810an. Codul civil, respectiv. legea destinată să protejeze consumatorul în alte acte legislative (de ex. Legea. nr. 634/1992 Coll., cu privire la protectia consumatorului). În cazul unei executări defectuoase de către vânzător cumpărătorul are, printre altele, Dreptul la despăgubiri în temeiul § 2894an. Codul civil.

          8.3 În cazul în care Clientul si Vânzătorul vor genera disputa consumatorului, care decurg din contractul de achizitie, care nu este rezolvată de comun acord, Cumpărătorul poate depune o cerere de solutionare judiciară a acestui organism litigiilor desemnat solutionarea extrajudiciară a litigiilor de consum..

          8.4 Vânzătorul are dreptul de a vinde bunuri la un comerciant. inspectie comert efectuate sub autoritatea sa Oficiul pentru comert. Supravegherea intimitătii exercitate de către Oficiul pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

          8.5 Cumpărătorul preia el însusi pericolul schimbării circumstantelor în sensul § 1765 alin. 2 din Codul civil.

          8.6 Cumpărătorul recunoaste că software-ul si alte tipuri de continut al interfetei web a comertului (inclusiv fotografii ale produselor oferite) sunt protejate prin dreptul de autor. Cumpărătorul acceptă să nu se angajeze în nici o activitate care l-ar putea sau terte persoane permit să intervină în mod ilegal de a folosi software-ul sau alt continut de afaceri de interfată web.


          9. Confidentialitatea si informatiile

          9.1 Confidentialitatea cumparatorului, care este o persoană fizică este prevăzută de Legea nr. 101/2000 , cu privire la protectia datelor cu caracter personal, astfel cum a fost modificată.

          9.2 Cumpărător este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal: numele, adresa, numărul de identificare, numărul de identificare fiscală, adresa de e-mail, numărul de telefon (denumite în continuare denumite în mod colectiv ca "informatii personale").

          9.3 Cumpărătorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către vânzător, în scopul realizării drepturilor si obligatiilor care decurg din contract si în scopul mentinerii contului de utilizator. În cazul în care cumpărătorul nu alege o altă optiune, consimte la prelucrarea datelor cu caracter personal de către vânzător, precum si în scopul de a trimite mesaje comerciale si de informatii către cumpărător. Consimtământul la prelucrarea datelor cu caracter personal în întregime în conformitate cu prezentul articol nu este o cerintă care ar fi, în sine, a făcut imposibilă să încheie un contract de cumpărare.

          9.4 Cumpărătorul recunoaste că acesta este obligat la datele personale (pentru înregistrare, în contul dvs. de utilizator atunci când comanda de la interfata web a magazinului) în mod corect si fără întârzieri nejustificate, informează vânzătorul cu privire la schimbarea datelor sale personale.

          9.5 Prelucrarea datelor cu caracter personal al cumpărătorului, vânzătorul poate desemna un tert ca un procesor. În plus fată de persoanele care transportă mărfuri nu sunt date cu caracter personal de către vânzător, fără consimtământul prealabil al cumpărătorului transmis către terti.

          9.6 Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pentru un obiectiv rezonabil urmărit, respectiv. timpul necesar pentru a-si îndeplini obligatiile legale. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate electronic într-un mod automat sau într-o manieră non-automate formă tipărită.

          9.7. Cumpărătorul confirmă că informatiile personale sunt corecte si că a fost sfătuit că este în mod voluntar furnizează informatii cu caracter personal, si are dreptul, în orice moment revoca acordul pentru prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu legea nr. 101/2000 Coll. despre viata privată sau exercitarea altor drepturi. în conformitate cu § 21 al legii în cauză.

          9.8 În cazul în care cumpărătorul a crezut că vânzătorul sau procesorul (Art. 9.5) efectuează procesarea datelor sale cu caracter personal, care este incompatibilă cu protejarea vietii private si personale ale cumpărătorului sau împotriva legii, în special în cazul în care datele personale sunt inexacte în ceea ce priveste scopul prelucrării lor, poate:

          9.8.1. cere vânzătorului sau procesor pentru explicatii

          9.8.2. să solicite vânzătorului sau procesorul rectificarea situatiei.

          9.9 În cazul în care cumpărătorul solicită informatii cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal, vânzătorul trebuie să furnizeze aceste informatii. Vânzătorul are dreptul de a furniza informatii în temeiul frazei anterioare, necesită o compensatie rezonabilă care să nu depăsească costurile de furnizare a informatiilor necesare.

          10. Obtinerea si stocarea cookie-urilor

          10.1 Cumpărătorul acceptă să primească informatii referitoare la bunuri, servicii sau companie la adresa de e-mail a cumpărătorului si este de acord să primească comunicările comerciale de către vânzător la adresa de e-mail a cumpărătorului.

          10.2 Cumpărătorul acceptă  Cookie-urile de pe calculatorul lui. În cazul în care o achizitie pe site-ul se poate face si angajamentele Cookie-urile au convenit contracte de vânzare pentru a îndeplini, fără depozitare, astfel. Pe calculatorul cumpărătorului, cumpărătorul poate consimti în conformitate cu sentinta anterioară în orice moment.


          11 Livrare

          11.1. Notă privind vânzătorul relatii si cumpărător, în special în ceea ce priveste retragerea din contract, trebuie să fie primite prin postă prin scrisoare recomandată, cu exceptia cazului în care contractul de cumpărare prevede altfel. Nota se livrează la contactul corespunzător celeilalte părti si este considerată a fi primită si eficientă la livrarea acestora prin postă, cu exceptia notificărilor de retragere făcută de către cumpărător, retragerea este eficientă în cazul în care anuntul cumpărătorului termenul de retragere trimis.

          11.2 După cum livrarea este considerată ca fiind notificări, a căror preluare a fost respinsă de către destinatar, care nu a fost luat în depozit la termen, sau care au fost returnate ca imposibil de livrat.

          11.3 Părtile se pot livra reciproc corespondente regulate prin e-mail, la adresa de e-mail specificată în contul de utilizator al cumpărătorului sau cumpărători specificate în ordine, respectiv. la adresa indicată pe site-ul web al vânzătorului.


          12. Dispozitii finale

          12.1 În cazul în care relatia dintre contractul de achizitie include un element international (străin), atunci părtile sunt de acord că relatia este guvernată de dreptul ceh. Acest lucru nu afectează drepturile consumatorilor care rezultă din legislatia în general, cu caracter obligatoriu.

          12.2 În cazul în care orice prevedere a Termenilor si Conditiilor nu este validă sau ineficientă, sau devine, în locul prevederii invalide o prevedere a cărei semnificatie nu este validă prevedere este cel mai apropiat. Invaliditatea sau inopozabilitatea unei prevederi nu aduce atingere celorlalte dispozitii. Modificările si completările la contractul de achizitie sau de termeni si conditii necesită formă scrisă.

          12.3 Contractul de achizitie, inclusiv termenii si conditiile sunt arhivate de către vânzător în format electronic si nu este accesibilă.

          12.4 Conditii de afaceri atasament constituie un model de formular de retragere din contract.

          12.5 Detalii de contact vânzătorului: adresă postală  Arad, Calea Aurel Vlaicu, Bloc A8, Scara B, Etaj III, Apartament 32, email- sviseo@svistrade.com sau svisro1@svistrade.com



          Conectarea la newsletter a fost facuta cu succes
          Ceva este gresit,contactati-ne
          Arata cosul

          Te rog asteapta...
          Nu se poate finaliza comanda,te rog incearca din nou