Cos de cumparaturi Produse: 0
Pret: 0 RON
ComparatieComparatie0

Formular de retragere

Anexa nr. 1 GTC

instructiuni privind dreptul de model de retragere si modelul de formular de retragere

a) instruc?tuni de tip cu privire la dreptul de retragere

1. Dreptul de a se retrage din contract

1.1 "In termen de 14 zile aveti dreptul de a va retrage din contract, fără a da nici un motiv."

1.2 "Aveti dreptul de a va retrage din contract, fără a da nici un motiv, în termen de 14 zile, începând cu ziua următoare zilei în care vă achizitionati, sau o parte tertă (alta decât transportatorul) să accepte mărfurile.

1.3 "Pentru exercitarea dreptului de retragere trebuie să va retrageti din prezentul contract către compania S.V.I.S. Trade SRL  Arad, Calea Aurel Vlaicu, Bloc A8, Scara B, Etaj III, Apartament 32 svis ro@svistrade.com sau svisro1@svistrade.com. actiune unilaterală (de exemplu, printr-o scrisoare trimisă prin intermediul serviciului postal, fax sau e-mail). Aveti dreptul să utilizati modelul de retragere atasat forma contractului, dar nu este responsabilitatea dumneavoastra. "

1.4 "Pentru a respecta termenul-limită de retragere din contract, este suficient pentru a trimite retragerea, înainte de expirarea termenului limită."

2. Consecintele retragerii

2.1 Dacă vă retrageti din prezentul contract, vom returna fără întârziere, în termen de 14 zile de la data când am ajuns la notificarea dvs. de retragere, toate plătile pe care le-am primit de la dumneavoastra, inclusiv costurile de livrare (cu exceptia costurilor suplimentare suportate ca rezultat metoda de livrare aleasă, care este diferit de tipul cel mai putin scump de livrare standard, oferit de noi). Rambursare folosind aceleasi mijloace de plată utilizată (a) pentru tranzactia initială, cu exceptia cazului în care ati convenit în mod expres (a) în alt mod. În orice caz, nu va suporta costuri suplimentare. "

"Plata înapoi numai după primirea mărfurilor returnate, sau dacă dovedeste că ati trimis bunuri (a) întoarcere, oricare dintre acestea survine mai întâi.".

2.2 "Produse fără întârziere, în termen de 14 zile de la data la care retragerea din acest tratat, să trimită înapoi sau să le transmită la S.V.I.S. Trade Inc, ID: 64611507, cu sediul central Liptál 291, Cod Postal 756 Termen limită de 31 este retinut dacă ne trimiteti înapoi bunurile înainte de expirarea de 14 zile "..

"Suportati costul direct al returnării bunurilor.".

"Sunteti răspunzător doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din alt mod de manipulare decât cea necesară pentru a stabili natura si caracteristicile produselor, inclusiv functionalitatea."

b) Formularul tip de retragere

(Completati acest formular si trimiteti-l înapoi numai în cazul în care doresc să se retragă din contract)

Notificarea retragerii

- Destinatar: S.V.I.S. Trade SRL , ID: RO17603499 , cu sediul  Arad, Calea Aurel Vlaicu, Bloc A8, Scara B, Etaj III, Apartament 32 svis ro@svistrade.com sau svisro1@svistrade.com.

- I / Noi (*) prin prezenta cu care I / Noi (*) contract de vânzare de bunuri (*) / prestarea următoarelor servicii (*) 

- Comandat de la (*) / primite (*)

- Numele si prenumele consumatorului / consumatorilor


 

- Adresa consumatorului / consumatorilor 

- Semnătura consumatorului / consumatorilor (numai în cazul în care acest formular este trimis sub formă de hârtie) 

- Data

(*) Se elimină, după caz, sau adăugati date


 

Servicii clienti

Comenzi

Despre companie

Infomrace o využívaní webu

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Informatiile referitoare la modul in care utilizati acest site web sunt impartite cu Google. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informatii