Cos de cumparaturi Produse: 0
Pret: 0 RON
ComparatieComparatie0
Acasa 604 3/8" STD Piulita capac rotund FI

604 3/8" STD Piulita capac rotund FI

Fitinguri din alama CW617N. Fitingurile sunt specifice pentru aderarea filetelor in conformitate cu ISO 228-1. Design: fara tratament de suprafata.

Pret2,24 RON
Pretfara TVA1,87 RON
Adauga cantitate Modifica cantitate
Produs in asteptare
In asteptare
Cod: MMS60438
Garantie: 2 ROKY
Marca: S.V.I.S. TRADE a.s.
Unitate: ks
Cerificate:B-30-00956-17
Norme:ČSN EN 10242, ČSN ISO 7-1
Recomandari
Furtun din alamă - parte din F - 604 MMS - STANDARD. Conform standardului EN 1254-4 din alamă filetată - furtun din alamă (adaptor pentru furtun) - parte din piuliță cu filet cilindric tubular G intern în conformitate cu ISO 228-1. Fără tratament de suprafață.
S.V.I.S. Comerț a.s. - producător ceh de accesorii este certificat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.
de fitinguri din alama sunt acoperite de asigurare pentru daune pe teritoriul UE.
Destinat pentru distribuirea apei, apa potabila, aer, medii non-abrazive și non-agresive pentru presurizare la 1,6 MPa și la temperaturi de la -20 ° C până la 120 ° C, cu necesitatea de a preveni înghețarea mediului.
Fitinguri STANDARD - îndeplinesc cerințele mai mari pentru conexiunile filetate.
Fitingurile din alamă sunt fabricate din alamă CW617N
Producătorul recomandă ca material de etanșare pentru montarea fitingurilor din alamă o bandă din teflon, un cablu de etanșare din teflon
Producătorul NU este recomandat ca material de etanșare pentru montarea fitingurilor din alamă.
Recomandările producătorului pentru instalații: distribuția apei, distribuția apei potabile, distribuția căldurii, distribuția aerului, programul de grădină.
Infomrace o využívaní webu

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Informatiile referitoare la modul in care utilizati acest site web sunt impartite cu Google. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informatii