Usporedi
Sve kategorije
Korisnički izbornik

Povrat i reklamacije

Povrat i reklamacije

Povrat i reklamacijeReklamacije proizvoda se priznaju samo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje. Slipovi kartica i slične potvrde ne mogu zamijeniti račun
.


Zamjena neispravnih proizvoda i reklamacije uvažavaju se u roku 5 dana od dana primitka pošiljke. Robu molimo vratiti neoštećenu preporučenom pošiljkom na adresu: S.V.I.S. Trade d.o.o., Jalkovečka 98/I, 42000 Varaždin, Hrvatska, a popratni opis reklamacije dostaviti na faks +385 42 206 108 ili na e-adresu: svishr1@svistrade.com, svishr@svistrade.comA

Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, izuzev kada ste obaviješteni da se uslijed nedostatka proizvoda na skladištu ili otkazivanja transakcije isti ne može isporučiti uz ostale proizvode iz narudžbe, Kupac može vratiti pošiljku, a Prodavatelj će ispravni proizvod poslati Kupcu o svojem trošku.


Kupac može, shodno Članku 45. ZZP, otkazati narudžbu ne navodeći za to razlog u roku od četrnaest (14) dana. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je Kupac primio proizvod. Kupac pismenim putem na e-adresu: svishr1@svistrade.com, svishr@svistrade.commora obavijestiti Prodavatelja o otkazivanju narudžbe. Narudžba se smatra otkazanom kada Prodavatelj primi elektroničku pismenu obavijest. U slučaju otkazivanja narudžbe, Kupac je dužan o svom trošku vratiti kupljene proizvode Prodavatelju.


U slučaju da prilikom preuzimanja pošiljke utvrdite da je oštećeno pakiranje imate pravo od dostavljača zatražiti zapisnik o oštećenju ili odbiti preuzeti pošiljku.


Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda te broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.

Prodavatelj se obvezuje Kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva vrijednosti proizvoda, uvećan za zakonske kamate, u roku od 30 dana od primitka pismene obavijesti o raskidu ugovora te primitka i provjere stanja vraćenih proizvoda.


Za pomoć oko riješavanja reklamacije stojimo vam na usluzi radnim danom od 7 do 15 sati na tel. +385 42 206 108 ili mob. 099 520 2860


Obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora potrošača

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. 

Prigovor također možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte, na adresu: S.V.I.S. Trade d.o.o., Jalkovečka 98/I, 42000 Varaždin, faks +385 42 206 108 ili na e-adresu: svishr1@svistrade.com, svishr@svistrade.com


Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.
Način i podnošenje pisanih prigovora i primjedbiSve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.) možete poslati na sljedeći način:

-  putem pošte na adresu: S.V.I.S. Trade d.o.o., Jalkovečka 98/I, 42000 Varaždin

-  putem telefaksa na broj +385 42 206 108

-  putem e-pošte na e-adresu: svishr1@svistrade.com, svishr@svistrade.com

-  ili ga možete predati u poslovnim prostorijama društva u kojima se nalazimo


Ukoliko se prigovor podnosi u poslovnim prostorijama, zaposlenik društva - trgovac dužan je u trenutku zaprimanja pisanim putem ovjeriti njegov primitak.

Sukladno članku 10. stavak 5. Zakona dužni smo potvrditi primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili. U svrhu toga molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Na prigovor zakonski smo dužni odgovoriti u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se možete obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača. Ukoliko prihvaćate uvjete korištenja, prihvaćate i Opće uvjete poslovanja.


S.V.I.S. Trade d.o.o. Varaždin zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor riješiti mirnim putem, aukoliko nije moguće nadležan je redovno nadležan sud u mjestu sjedišta Prodavatelja.

Prijava na newsletter bila je uspješna.
Nešto nije u redu, molimo kontaktirajte nas
Prikaži košaricu

Molimo pričekajte...
Nije moguće izvršiti narudžbu. Pokušajte ponovno kasnije